Ország-világ

2020.11.08. 21:55

Itt a nagy bejelentés: jövőre Budapesten rendezik az MTV EMA teljes gáláját

Javában tart az MTV Europe Music Awards 2020 gálája, az első díjakat már át is adták. Bejelentették, jövőre Magyarországon rendezik az MTV EMA 2021-es showját. A legnagyobb sztárok jönnek Budapestre.

Vasárnap este pontban 8 órakor elstartolt az MTV Europe Music Awards 2020 díjátadó gálája, amely a koronavírus-világjárvány miatt rendhagyó módon, online zajlott.

Idén hatalmas megtiszteltetés érte Magyarországot, hiszen az esemény egyik házigazdája lehetett. Hazánkat a világhírű magyar topmodell. Palvin Barbi képviselte, aki tőle szokatlan módon, egy visszafogott kosztümben állt kamera elé.

Palvin Barbi a díjátadó alatt bemutatja a világnak Magyarország szépségeit, hiszen Budapesten túl elkalauzolja a nézőket Veszprémbe és Esztergomba is.

A díjátadón bejelentették: Magyarországon rendezik az MTV EMA 2021-es showját, jövőre hazánkban lépnek színpadra az ikonikus európai zenei díjátadó sztárjai.

Három kategóriában már díjat is osztottak: a Legjobb dal kategóriában Dua Lipa – Don't Start Now című dala nyert, a Video for Good díjat H.E.R. – I Can't Breathe kapta, a Legjobb csapat a BTS lett.

 

A show első perceiben beköszönt David Guetta is, aki szintén Budapestről köszöntötte a sokmillió nézőt. A világsztár DJ. nemcsak Budapest szépségeit mutatja be Barbi oldalán, de a díjkiosztó után, egy egyórás koncertet is ad a Széchenyi Gyógyfürdőből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában