Felháborító

2020.12.04. 08:59

A járványügyi szabályok sem érdeklik: újra rendőrkézen a Dózsa György úti gázoló

M. Richárd a tiltás ellenére egy konditeremben edzett és még ő volt felháborodva, hogy a rendőrök azonnal intézkedtek.

Legutóbb október közepén bukott le M. Richárd (43), a Dózsa György úti baleset egyik felelőse. Akkor a vezetéstől örökre eltiltott férfit egy Mercedes volánja mögül szállították ki a XIII. kerületben.

A férfi ezúttal a járványügyi korlátozó szabályokat szegte meg. Egy konditeremben edzett, ami a koronavírus miatt nem lehetett volna nyitva.

Fotó: Bors / olvasói fotó

A Bors egyik olvasója szemtanúja volt a rendőri intézkedésnek, amelyről képet is készített. A bulvárlap megkeresésére a rendőrség megerősítette az intézkedés tényét.

– A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2020. december 2-án az esti órákban a járványügyi szabályok megsértése miatt intézkedtek egy újpesti edzőteremben, ahol a 2017 tavaszán történt Dózsa György úti baleset egyik érintettje is jelen volt – írta a Bors.

Vele, valamint a teremben tartózkodó további hat fővel szemben a rendőrök védelmi intézkedés megszegése szabálysértés miatt szabálysértési feljelentést tettek – közölte a BRFK. A feljelentett hét személy egyike a fitneszterem alkalmazottja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában