felfoghatatlan kegyetlenség

2020.12.11. 21:22

A jeges Dunába lökte jegyesét, majd rollerrel gurult megkéselni a barátnőjét Krisztofer

Levágta magáról a nyomkövetőt a jegyese megölésének kísérletével vádolt fiatal, és megpróbálta megölni új barátnőjét, valamint annak anyját is. D. Krisztofer még kiskamasz volt, amikor ezeket a szörnyűségeket elkövette.

Forrás: Shutterstock

A fiatalkorú 2018-ban, korábbi párkapcsolatában a jegyese életére tört, emiatt büntetőeljárás és nyomkövető eszközzel biztosított bűnügyi felügyelet alatt állt.

A fiú viharos, „se veled, se nélküled” szerelmi viszonyt folytatott B. Vanesszával, akit alkalmanként meg is ütött. A lány végül szakított a fiúval, aki azonban ezt nem tudta feldolgozni. 2019 augusztus 8-án levágta magáról a nyomkövetőt, és egy bicskát magához véve Budára, a XI. kerületbe ment, ahol a lányra és a lányát védeni igyekező édesanyára támadt. Mindkettejüket többször megszúrta – írja a Bors.

A lakásban minden csupa vér volt, a gyerekek nem is voltak maguknál

– emlékezett vissza korábban a szörnyű pillanatokra Károly, aki pótnagyapjaként már nagyon régóta nevelte Vanesszát. A férfi azért nem volt a lakásban a késelés idején, mert éppen a környéken figyelte, hogy mikor érkezik a támadó. A testvére ugyanis egy üzenetben már jelezte nekik az érkezését. De Krisztofer egy elektromos rollerrel utazott, Károlyt pedig kicselezhette.

A fiatalkorú támadó végül csak akkor hagyta abba a szurkálást, amikor az édesanya telefonon segítséget kért. A lány életét csak az időben kiérkező, szakszerű mentőorvosi ellátás mentette meg. Krisztofer egyébként a saját torkát is átvágta, de ő is megúszta élve.

A fiatalember maximum 15 évet kaphat a tettéért, amivel egy korábbi ügyét is egyesítették.

2018 márciusában ugyanis féltékenységből megütötte, majd a fagyos Dunába lökte akkori jegyesét. A lány kimászott a folyóból, de a fiú ezt követően is bántalmazta. Aminek eredményeként a lány közvetlen életveszélyes állapotba került.

D. Krisztofer ügyeiben jövő szerdán tartanak előkészítő ülést a Fővárosi Törvényszéken.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában