verseny

2020.12.11. 19:30

A legenda folytatódik, hamarosan jön az Exatlon Hungary

Két évad, 190 epizód és több, mint 3500 versenyfutam után újra jön az Exatlon Hungary.

Forrás: tv2

A TV2 extrém sport-realityje hamarosan a napfényes Dominikai Köztársaságból jelentkezik, ahol már a jól ismert, embert próbáló akadálypályák mellé még nehezebb, nagyobb kihívást jelentő és látványosabb pályák épültek, hogy otthont adjanak a Bajnokok és Kihívók párharcának.

„Az Exatlon Hungary a TV2 egyik legnépszerűbb műsora, ami óriási sikerrel futott az első két évadban. Tavasszal pedig a pandémia idején azon igen kevés műsorok közé tartozott a világban, amit nem kellett leállítani, és le tudtuk forgatni úgy, ahogy szerettük volna a maximális biztonság mellett” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Azt, hogy ki áll majd rajthoz a piros és kék csapatban, az Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László árulja el:

Íme, a kihívók

Bencsik Lili

életkor: 18

foglakozás: recepciós

Soha nem kapott intőt, a szalagavatója után csókolózott először, a felesleges beszéd tudja legjobban felidegesíteni. Szertornázott és atletizált, az Exatlon Hungary-től pedig azt reméli, új lehetőségek nyílnak meg előtte.

Buzás Dorottya

életkor: 22

foglalkozás: pénzügyi tanácsadó

A suliban is inkább a fiúk társaságát kereste, vagány, bevállalós lány. Most látja majd először a tengert, régebben kézilabdázott, a Balatonnál pedig vízimentőként dolgozott. Legjobban a testvére hiányzik majd neki a verseny alatt.

Kőnig Anna

életkor: 24

foglalkozás: marketinges

Kagyló volt a jele az oviban, a biciklizés és a főzés kapcsolja ki igazán. A sportsikereivel leginkább magának szeretne bizonyítani. A magyaros ételek nem a kedvencei, legtöbbször vegán ételeket fogyaszt.

Török Lívia

életkor: 27

foglalkozás: boksz edző

Öntudatos és szenvedélyes, kedvenc tantárgya a történelem volt. Ritmikus gimnasztikázott, mindig kitűnő volt testnevelésből. Kiskutyájáról, Prücsökről őrzi a legtöbb képet a telefonjában. Legnagyobb félelme, hogy mozgásképtelenné válik.

Balogh Richárd

életkor: 25

foglalkozás: taxisofőr

Szereti a focit nézni és játszani is, élete legelső emléke szintén ehhez kapcsolódik. Az Exatlon Hungary-ben szeretné megmutatni mindenkinek, mekkora erő és kitartás lakozik benne. A sportsikereivel azoknak szeretne bizonyítani, akiktől negatív visszajelzést kapott és lemondtak róla.

Herczeg-Kis Bálint

életkor: 18

foglalkozás: gimnazista

Ösztönös, legtöbbször az érzelmei alapján dönt. Aktívan szereti tölteni az idejét, a falmászásban is kipróbálta magát. Szereti az édes ízt, tej mindig van a hűtőjében, nem szeret fázni, így a Dominikai Köztársaságban biztosan jól érzi majd magát.

Nagy Dani

életkor: 29

foglalkozás vlogger

Az oviban körte volt a jele, nem szereti a korlátokat. Néptáncolt, de nagyon nem szerette. A sportsikereivel magának szeretne bizonyítani, reméli, az Exatlon nem változtatja meg, szereti az életét. A legtöbb kép a telefonjában a kisfiáról van, ő és a felesége hiányzik neki majd legjobban.

Pálfi Gergő

életkor: 25

foglalkozás: életmód tanácsadó

Az első sportág, amit kipróbált, az úszás volt. Az emberi butaság idegesíti a legjobban, imádja a rakott krumplit. A legfontosabb emberi érték számára a bizalom és a hűség, édesapját tekinti a példaképének. Hisz a sorsban, szerinte nincsenek véletlenek.

És a bajnokok

Szabó Gabriella

életkor: 34

sportág: kajak

eredmények: kilencszeres Európa- és világbajnok, háromszoros olimpiai bajnok

Napocska volt a jele az oviban, először úszni járt, sportsikereivel a szüleinek szeretne bizonyítani. Olimpiai érmeire a legbüszkébb, fél a magasságtól, így egy-két Exatlon pálya igazi kihívás lesz számára.

Kocsis Lili

életkor: 23

sportág: versenytánc / fitness

eredmények: fitness Európa-bajnok, tizenháromszoros showtánc világbajnok

Bár nem látszik rajta, imád enni. Legszívesebben Bruno Mars-sal találkozna, Dominikán a szülei és a párja fognak neki a legjobban hiányozni. Saját bevallása szerint a sportsikereit a kitartásának és szorgalmának köszönheti, alig várja, hogy meghallja a rajtot jelző sípszót.

Szendy Lilla

életkor: 21

sportág: kajak

eredmények: tizenkétszeres magyar bajnok

Nem egy lázadó típus, mindig mindenben elsősorban magának szeretne bizonyítani. Legjobban az igazságtalanság tudja felidegesíteni. A nyár a kedvenc évszaka és bírja a forróságot, így ezzel biztosan nem lesz gondja az Exatlon Hungary alatt.

Szabó Franciska

életkor: 29

sportág: cselgáncs

eredmények: Európa-bajnok

A történelem, a magyar és a biológia volt a kedvenc tantárgya az iskolában. Az edzőivel a legnagyobb konfliktust az jelentette, hogy vissza kellett fogniuk, mert ő mindig túledzette magát. Fél évig élt Floridában. Öccse hiányzik majd neki a legjobban, aki szintén sportoló és az Olimpiára készül.

Somhegyi Krisztián

életkor: 26

sportág: műugrás

eredmények: sokszoros magyar bajnok

Karatéval kezdte, aztán a műugrás szerelmese lett. Hat évesen látta először a tengert, a hasizmára a legbüszkébb, két bátyja és egy nővére van. Saját bevallása szerint nem egy ideges típus. Kérdés, hogy az Exatlon Hugary alatt is sikerül-e megőriznie a nyugodtságát.

Szarka Ákos

életkor: 30

sportág: street workout

eredmények: világkupa győztes, többszörös magyar bajnok

A kapkodást nehezen viseli és nem tudná elképzelni az életét a savanyú íz nélkül. Fontos számára a humor, szereti a rendet és céltudatosnak tartja magát. Bár Új-Zéland bakancslistás úti cél számára, boldog, hogy most a Dominikai Köztársaságba utazik a bajnokként.

Móricz Dániel

életkor: 23

sportág: országúti kerékpár

eredmények: magyar bajnok

Grafikusnak készült, szeret táncolni, tíz évig az úszás volt a sportja, így az Exatlon Hungary vizes pályái biztosan tetszeni fognak neki. Nem sírós alkat, kedvenc színe a kék volt, egészen mostanáig. Szívesen élne egy trópusi szigeten, így mindent megtesz, hogy csak a döntő után jöjjön haza a Dominikai Köztársaságból.

Bors Máté

életkor: 24

sportág: vitorlázás, windsurf

eredmények: vitorlás korosztályos világbajnok, windsurf magyar bajnok

Türelmes és kitartó, az oviban körte volt a jele, akkor még karatézott, később a kézilabdát is kipróbálta. A testnevelés mellett a matek volt a kedvenc tárgya a suliban. A Balaton a mindene és saját bevallása szerint borzalmasan énekel.

Borítókép: Kocsis Lili készen áll a harcra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!