azért sem árulják el

2020.12.12. 19:06

Ezek a magyar sztárok titkolják, hogy ki a gyerekük apja

A rajongók azért biztosan találgatnak.

Forrás: Shutterstock

Köböl Anita egyedül maradt terhesen, azóta sem tudni, kitől van a kislánya. Bár régóta találgatják, hogy ki lehet a volt szerelme, ő továbbra sem hozza nyilvánosságra a kapcsolat részleteit, semmit nem tudni a férfiról, aki elhagyta. A TV2 műsorvezetője egyelőre őrzi a titkot, de mások is vannak a magyar sztárvilágban, akik még nem árulták el, hogy kivel élik az életüket, ki a gyerekük apja: sosem láthattuk például Horváth Éva vagy Nagy Adri párját, de Voksán Virág is csak a kicsiket mutatta meg a rajongóinak – írja az Origo.

Köböl Anita

A TV2 műsorvezetője terhesen maradt magára, ma pedig egyedül neveli a kislányát. Sokan kíváncsiak rá, hogy ki lehetett az a férfi, aki a gyerek születése előtt elhagyta, de ő továbbra sem árul el semmit a volt kapcsolatról. A napokban a közösségi oldalán arról írt, hogy hírbe hozták egy kollégájával, de a pletykából semmi nem igaz, és már megtette az ügyben a szükséges jogi lépéseket.

„A családalapítást én sem így képzeltem el soha! De az egyik oldalon született egy döntés, amire már csak a saját döntésemmel tudtam reagálni, mégpedig hogy

soha nem vetetném el a kisbabámat! Sokáig nagyon fájt, de mára megbékéltem a helyzettel. Eleinte sokat sírtam, és közben rettegtem, nehogy ártsak vele a pocakomban növekvő kis lénynek. Nem akartam a fájdalmam foglya maradni” – mesélte nemrég.

Vlogjában egyébként részletesen beszámol életéről, születéstörténetét is megosztotta követőivel:

Voksán Virág

A DJ-nek már két gyereke is van párjától, közel hat éve vannak együtt, de továbbra sem tudni róla semmit. Egy kis kivételt tett, és néhány hónapja a megismerkedés történetét megosztotta a nyilvánossággal.

„Edzésről tartottam hazafelé, amikor egy helyes srác elkérte a telefonszámomat. Megdöbbentem, és bár már elsőre nagyon rokonszenves volt, nem adtam meg, nem szoktam így ismerkedni. De azért javasoltam neki, hogy jelöljön be a Facebookon, ott írjon üzenetet, ha gondolja. (...) Az első randin moziba vitt, megnéztünk egy horrorfilmet. Nem éppen romantikus program, de mindketten szeretjük a borzongást. Egész jól éreztem volna magam, ha nem folyton a telefonját nyomkodta volna már a randi elején. Rá is szóltam, akkor derült ki, hogy a barátjának írogat, közvetíti a találka részleteit, mert a srác minden részletre kíváncsi velem kapcsolatban.”

Ezután Voksán Virágnak Amerikába kellett utaznia, ahova a párja is követte, így az összeköltözést is hamar kipipálták.

Korábban Virág egyébként így vélekedett a gyerek témáról:

Horváth Éva

Az egykori szépségkirálynő már régóta rejtegeti a párját, sem a közösségi oldalán, sem az interjúkban nem mesél soha róla, erre pedig nagyon egyszerű a magyarázat: „Roppant érdekes téma, hogy ki az apja. Találgatják folyamatosan. Ő egy civil ember, aki nem szeretne szerepelni. Pont most beszéltem valakivel, és sokkal borzasztóbb az a férfi, aki folyamatosan szerepelni akar melletted. Annál szörnyűbb nincsen, amikor egy civil férfi melletted szeretne valakivé válni.

Mindenkinek volt már ilyen az életében, nekem is” – mondta korábban.

Fotó: tv2

Nagy Adri

A Jóban Rosszban egykori színésznője szintén nem teregeti ki a magánéletét, a kisfiát is csak ritkán mutatja meg, párját pedig még nem láthattuk. Utólag árulta el azt is, hogy idén, szűk családi körben összeházasodtak.

„Egy igazi férfi típus, persze, ezt látja egy nő, hogy abszolút apuka is lehetne. Mi azért már ismertük egymást korábbról, szóval a megismerkedésünk nem új keletű dolog volt. Nem volt itt vadászat, egy tök véletlen folytán futottunk össze, és akkor azt gondoltuk, hogy jézusom... Mi eddig miért nem beszélgettünk többet?” – árulta el róla korábban.

Fotó: Youtube / Magneoton / Origo

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!