sztárparádé

2020.12.23. 13:30

Már csak pár nap és indul a Doktor Balaton 

A TV2 új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozata december 27-én érkezik, Mészáros András és Bodrogi Gyula is feltűnik benne.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Fabian Borbala

Egy egyedülállónak vélt gyógyvíz és vele a gazdagság reménye, mely sokakat megszédít, egy délceg öregúr, aki megszökteti szíve hölgyét, küzdelem a gyógyszerlobbival, és egy életmentő mutatvány, amellyel a sokat látott missziós orvos azonnal belelopja magát a helyiek szívébe – többek között ezzel indul december 27-én a TV2 legújabb sorozata, amelyet a vasárnapi dupla epizód után, december 28-tól hétköznap esténként követhetnek majd nyomon a nézők.

A dramedy címszereplője, Mészáros András mellett többek között olyan további kíváló színészekkel találkozhatunk majd, mint Bodrogi Gyula, Voith Ági, Hirtling István, Gula Péter, Pálfi Kata, Sárközi-Nagy Ilona, Tenki Dalma, Ujlaki Dénes, Ambrus Asma, Király Attila vagy Bezerédi Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!