ilyen az élet

2021.01.07. 09:52

Ez meredek! Új anyósa alig idősebb Fecsónál

Néhány hete új párkapcsolatban él Vasvári Vivien volt férje, Szegedi Ferenc. Fecsót az sem zavarja, hogy barátnője anyukája korabeli, az asszony mindössze 44 éves.

Forrás: © Instagram / Bors

Furcsa mozaikcsalád vagyunk. Beának is van egy gyereke, Medox, akivel Edward na­gyon sokat bandázik, ám a fiam az anyósom kislányáért, a hat­éves Laráért rajong. Tisztára szappanopera az életünk – me­sélte a Borsnak nevetve Szegedi Fecsó, akinek anyósa csupán négy évvel idősebb az üzletembernél.

Bea édesanyja nagyon fiatal, negyvennégy éves, úgyhogy az első találkozáskor mondtam is neki, hogy ha lehet, akkor hagyjuk a magázódást. Hozzá vagyok már szokva a fiatal anyós-após jelöltekhez, úgyhogy nekem egyáltalán nem okoz kellemetlenséget, hogyha a párom szülei egyidősek velem. Azt gondolom, hogy eddig minden párom családjával nagyon jól kijöttem, és Beával is tökéletesen megvagyunk, ezúttal nincs okom panaszra – ismeri be a családapa, aki tavaly december óta alkot egy párt a szőke modellel.

Fecsó és Bea a koronavírusjárvány miatt egyelőre otthon, a négy fal között romantikázik.

Az exkluzív randevúk elmaradtak, hisz nem tudtam hova vinni, de többször is voltunk már sétálni, illetve egymásnál, úgyhogy most a járvány miatt az otthonunkhoz vagyunk kötve – nevetett Fecsó, aki egyébként maga is meglepődött, hogy mennyire nem hiányzik neki az éjszakai élet és a pezsgés.

Eleget pörögtem az elmúlt évtizedekben. Persze, nem mondom, olykor jó lenne el­menni egy étterembe vagy valami, de az, hogy minden hétvégén az egyik diszkó bárpultját támasszam, az már annyira nem foglalkoztat. Beával most jól egymásra találtunk, és remélem, hogy ez a jövőben sem fog változni. Sok tervem van az idei évre, és re­mélem, hogy ezúttal mindent sikerült is megvalósítani, mert 2020 nem éppen a legnyerőbb évjárat volt – mesélte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában