teljes félreértés

2021.01.29. 07:12

Megszólalt a család Gesztesi Károly újratemetéséről

Még csak a gondolata sem merült fel., hogy máshol akarja újratemetni Gesztesi Károlyt a családja.

Forrás: Bors

Mint ahogyan a Bors is szemlézte a Blikk információját: egy évvel Gesztesi Károly temetése után rokonai újra szeretnék temetni a színészt, és „Budakalásznál sokkal méltóbb nyughelyet találni a számára”. Németh Sándor, lelkész a Blikknek azt is elmondta, ő és a gyülekezete minden támogatást szeretne megadni ehhez, és az újratemetés és a síremlék elkészítésének költségeihez is hozzájárulna.

A Borsnak a színész fia, Márkó elárulta, hogy a Gesztesi villát valóban árulják, de nagy valószínűséggel továbbra is Budakalászon marad a család.

A családtagjaim közül senki sem beszélt ilyesmiről, még csak gondolatban sem merült ez föl.

A házat el kell adni és áruljuk is, de nem tervezünk a városból elmenni, és így apu mindig a közelünkben lesz – mondta a színész fia.

Apjuk emlékére is igyekeznek jó testvérek lenni
Fotó: Bors

 

A fiúból lett családfő igyekszik mindent teljesíteni, amit az édesapja szeretett volna, továbbra is a legjobb testvérek Mátéval, Dáviddal, Pankával és Áronnal.

Papika kívánsága volt, hogy egyszer majd ott temessük el, s hogy mindig a családja, és a szeretett háza közelében ma­radjon. Ez sajnos idejekorán bekövetkezett, de kérdés sem volt számunkra, hogy teljesítjük az akaratát, s azt soha meg nem másítjuk.

Soha nem hantolják ki onnan édesapámat, senki nem nyúlhat a sírhoz

– mondta ingerülten Gesztesi Márkó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában