vigasztalhatatlan

2021.01.11. 09:46

„Soha többé nem lesz párom” – zokogva emlékezett feleségére a magyar sztárszínész

Körtvélyessy Zsolt elolvasta elhunyt nejének naplóját, tervei vannak vele.

Fotós: Elekes Judit

Zokogva olvasta felesége naplóit Körtvélyessy Zsolt. A színész decemberben veszítette el párját, Egerszegi Judit koronavírusban hunyt el. A művész most talált rá felesége naplóira, melyeket eddig sosem olvasott.

„Juditkám tényleg mindent papírra vetet... Mindent lejegyzett az életünkről, a kapcsolatunk rezdüléseiről, a szakmájával kapcsolatos dolgokról, hogy például miként élte meg, amikor feladta értem a színészetet. Fájdalmas volt olvasni a sorokat, időnként potyogtak a könnyeim és abba is kellett hagynom a naplók böngészését, de idővel biztosan készen állok majd rá, hogy minden egyes lapját végigolvassam” – mondta a Ripost szemléje szerint a Blikknek Körtvélyessy, aki 45 évet élt együtt feleségével.

„Fájdalmat okoz az olvasása, előcsalja a könnyeimet, hiszen feltépődnek azok a sebek, amelyek még be sem gyógyulhattak igazán... Szeretném kiadatni őket, mint az emlékiratait” – mondta Körtvélyessy, aki biztos benne, hogy a jövőben már nem talál új párt magának.

„Bár azt mondják, soha ne mondd, hogy soha, én nem gondolom, hogy valaha lesz még párom. Juditkám gyönyörű nő volt, és pótolhatatlan.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!