árulkodó fotók...

2021.01.13. 14:05

Újabb bizonyíték? Tóth Andi már nem szingli?

Tóth Andi távol a kíváncsi tekintetektől, egy erdőben múlatta az időt egy titokzatos fiatalemberrel – derült ki az Instagramról.

Az már eddig sem volt titok, hogy szeptember óta komolyan randizgat valakivel Tóth Andi, ám az illető kilétéről egészen mostanáig nem árult el semmit. Úgy tűnik, most megtört a jég, ugyanis a minap több Insta-sztorit is feltöltött a közös kiruccanásukról, ráadásul a pasit is betaggelte. Az a felvételeken is jól látszott, hogy a fiatalok nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, egész nap kirándultak, és már a nap is lement, amikor elindultak hazafelé az erdőből.

Fotó: Instagram

 

A titokzatos fiatalember, Zoltán pedig valószínűleg egyezik azzal az illetővel, akivel Andit már a Sztárban sztár alatt is hírbe hoztak. Akkor a Ripostnak az énekesnő egyik barátja mondta el, hogy a hódolónak nagyon is komolyak a szándékai, hiszen egy gyönyörű virágcsokrot is küldött kiszemeltjének a TV2-be.

„Most van Andi életében egy férfi, akivel randizgat. Nem híresség, egy civil pasi csapja a szelet neki. Jól érzik magukat egymás társaságában” – súgta meg akkoriban lapunknak Andi egyik közeli ismerőse, aki azt is hozzátette, nem tartja kizártnak, hogy végül szerelem lobban közöttük.

Fotó: Instagram

A Ripost utánanézett az új lovagnak, és hamar kiderült, hogy egyeznek azok a paraméterek, amiket még négy hónapja súgott meg lapunknak Andi egyik ismerőse. Megtudtuk, hogy Zoltán a csatorna alkalmazottja, tehát a médiában dolgozik, de nem közszereplő.

Vastag Csabával hozták hírbe

Miután kiderült, hogy Vastag Csaba öt év után szakított a barátnőjével, az énekes rajongói rögtön arról pletykáltak, hogy Tóth Andi keze lehet a dologban. Nos, ez a feltételezés megdőlni látszik, hiszen amíg az énekes elmondta, hogy egyedüllétre van szüksége, addig Andi egy másik fiatalemberrel múlatja az időt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!