sokkoló részletek

2021.01.31. 19:00

Vérfagyasztó: szemeteszsákot tömött újszülött babája torkába Krisztina, majd maradványait elrejtette

Krisztina eltitkolta a terhességét, babáját pedig hidegvérrel meggyilkolta. A csöppség maradványait a nagyobbik lányával pakoltatta el, akinek akkor fogalma sem volt, hogy mit fog a kezében.

A szekrény, amelybe kisfia maradványait rejtette a gyilkos anya

Forrás: Bors

Jövő hétfőn tárgyalják annak a versendi nőnek az ügyét, aki különös kegyetlenséggel végezte ki kisbabáját 2019 legvégén. Felkavaró részletek következnek!

A jelenleg is letartóztatásban lévő Krisztina 2008-ban ment hozzá Zsolthoz. A pár egy Baranya megyei faluban élt, a vádirat szerint a nő férje gyakran fogyasztott alkoholt, ami miatt többször volt veszekedés a családban. Az is előfordult, hogy a férfi bántalmazta is, a kapcsolatuk pedig megromlott.

A nő ennek ellenére teherbe esett férjétől, ezt azonban az első pillanattól kezdve eltitkolta – ötödik gyermekével való várandósságát hízékonyságára hivatkozva igyekezett tagadni.

A szülés végül 2019. december 9-én késő este indult meg. Ekkor a nő az éjszakát nem a gyermekei mellett, hanem a ház egy távolabbi szobájában töltötte, ott vajúdott és hajnali 5 óra körül egészséges fiúgyermeknek adott életet.

Azért, hogy a kisfiú létezése ne derüljön ki, és hogy az újszülött ne tudjon felsírni, Krisztina ördögi tervet eszelt ki.

Jó előre odakészített maga mellé egy műanyag szemeteszsákot, amelyből galacsint formált, azt pedig mélyen ledugta az újszülött torkán a garatba. Az újszülött megfulladt. A csecsemő testét ekkor becsomagolta egy takaróba, majd egy szemeteszsákba.

Míg a férje munkába, két lánya pedig iskolába ment, a harmadikat otthon tartotta, arra kérve őt, hogy segítsen neki takarítani. Az újszülött testét rejtő fekete szemeteszsákot a lányának kellett elpakolnia egy ruhásszekrénybe, és egyéb takarítási munkákat is el kellett végeznie.

Megpróbálta elégetni a testet

Másnap, amikor minden családtag távol volt a háztól, a nő az udvaron máglyát rakott és az újszülött testét igyekezett elégetni, de nem sikerült neki teljesen. Végül a csecsemő maradványit újból becsomagolta egy jutazsákba, majd egy vödörbe tette, ezeket pedig az udvaron egy szekrénybe rejtette, amit lomokkal eltorlaszolt.

A szekrény, amelybe kisfia maradványait rejtette a gyilkos anya
Fotó: Bors

A nyomozó hatóság 2019. december 18-án találta meg a holttestet.

Miután kiderült, hogy a nő megölte a gyermekét, a Bors munkatársa ellátogatott a településre, ahol sikerült beszélnünk Krisztina férjével.

Ott volt hátul egy festékesdobozban, már ami megmaradt belőle. A feleségem másfél hete takarított az udvaron, tüzet is rakott, valószínűleg akkor égette meg a gyereket – mondta akkor lapunknak a férj, aki azt állítja, nem tudott felesége terhességéről.

A Pécsi Törvényszéken jövő hétfőn tartanak tárgyalást az ügyben, ahol tanúk és szakértők meghallgatása várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában