komoly összeg

2021.02.20. 10:42

Az ütközés nem sokkolta Vitray Tamást, a karambol okozta költségek annál inkább

Az egykori sportriporter kedd délelőtt egy fekete luxusautóval karambolozott a Kodály köröndnél.

A baleset Vitray fiait jobban megviselte, mint magát a riportert. Ifjabb Vitray Tamás a Borsnak el is mondta, hogy sokkot kapott, amikor az internet révén tudomást szerzett a történtekről.

A kisebbik fiam sietett a segítségemre, a nagyobbik szegény először a hírekből értesült. Hát, az borzasztó lehetett neki, főleg, hogy nem tudta, mi van az apjával, de utána beszéltünk telefonon, és mindenki megnyugodott – mesélte a lapnak a tanár úr, aki ép bőrrel megúszta az ütközést, pénztárcája viszont igencsak megsínyli a balesetet.

Nem volt Casco az autómon, s bár még nem tudom a kár összegét, az autó totálkáros, úgyhogy, ha másért nem is, emiatt sokkos vagyok. Biztosítás nélkül önerőmből kell megjavíttatnom a kocsimat, de az is lehet, jobban járok, ha új autón gondolkodom

- mondta.

Az egykori sportriporter kedd délelőtt egy fekete luxusautóval karambolozott a Kodály köröndnél. Vitray a piros színű Volvójával a Szív utcából kanyarodott az Andrássy útra – szabálytalanul –, amikor az Oktogon irányába közlekedő fekete Audi nekiütközött, majd egy villanyoszlopnak csapódott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában