bajban van

2021.02.14. 07:25

Kirúgták Horváth Tamást a TV2-ből – ehhez kezd most

A Dancing With The Stars című táncos műsorból való távozása után a Sztárban Sztár leszek! című műsorban sem fog részt venni Horváth Tamás.

Forrás: Markovics Gábor / Ripost

Fotó: Gabe

Horváth Tamás énekes ezer szállal kötődött eddig a TV2-höz: ő volt a 2017-es Sztárban Sztár győztese, 2018-ban, Balázs Andrea színésznő oldalán ők nyerték meg a Nagy Duett című műsort, 2019-ben pedig zsűritagnak hívták a Sztárban Sztár leszek! című grandiózus show-műsorba, Bereczki Zoltán, Tóth Gabi és Pápai Joci mellé.

Fotó: Ripost

Ősszel újra indul a Sztárban Sztár leszek! című műsor. A Bors megtudta, hogy Horváth Tamás ezúttal nem lesz ott a zsűriben, az ő szereplésére nem tart igényt a kereskedelmi csatorna. A Bors információját a TV2 is megerősítette.

Egyértelmű volt számunkra, hogy a Sztárban sztár leszek! következő évadában nem dolgozunk együtt Horváth Tomival. Így a hamarosan kezdődő válogatókon már megújult zsűri várja a jelentkezőket

– tájékoztatta a Borsot a TV2 Sajtóosztály.

Miután a koronavírus-járvány miatt a koncertjei is elmaradtak, Horváth Tamás leginkább a tévés szerepléseiből élt az elmúlt egy évben. Éppen néhány nappal ezelőtt azonban kiírta az Instagram-oldalára, hogy beiratkozott egy barista tanfolyamra. Úgy tűnik, teljesen új úton indul el...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában