Bulvár-celeb

2021.03.27. 10:04

Feltépett sebek: Gesztesi Károly hozzátartozóit sokkolta ami történt

Senki nem érti: Gesztesi Károly barátai és családtagjai megrökönyödtek egy pillanatra attól, ami történt.

Gesztesi Károly

Forrás: Ripost

Fotó: Keller Matyas - kemafoto.hu

Bár a gyászév letelt, szerettei és barátai még mindig nem heverték ki az alig 57 évesen elhunyt Gesztesi Károly halálát. A napokban azonban újabb sokk érte őket:

a színész neve megjelent a mobileszközükön, jelezve, újra aktív egy népszerű csevegőalkalmazásban.

– Többen szóltak, és mi is láttuk, hogy a száma valahogy újra aktív lett. Nem tudjuk, ez hogy történhetett meg, és bár nem én intéztem a telefonjával kapcsolatos ügyeket, azt biztosan tudom, hogy Papika száma senki másé nem lett, mert nem adtuk vissza – mondta a Borsnak a színész másodszülött fia, Márk, aki úgy érzi, a történtek feltépték a még be sem hegedt sebet, amelyet édesapja halála okozott.

Fotó: Zih Zsolt / MTVA

Gesztesi Károly egyik legközelebbi barátját, Hajdú Pétert is megrázta, amikor egy év után újra színészbarátja neve villogott a mobilján.

Azonnal a szívemhez kaptam, amikor megláttam Karcsi nevét a kijelzőn. Mellbe vágott, és egy pillanatra sokkolt,

de aztán kapcsoltam, hogy valószínűleg a szolgáltató újra kiadta a számot, és most már másé, esetleg egy családtagé lett, és ő kezdte használni – mesélte a műsorvezető, aki elárulta, sokszor gondol elvesztett barátjára. Amikor meghallja a hangját egy-egy filmben, egyszerre járja át öröm és bánat...

A színművész tavaly januárban, vezetés közben szívinfarktust kapott. Észlelve a bajt félreállt, ám hiába jött a segítség perceken belül, a mentősök nem tudták újraéleszteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában