Bulvár-celeb

2021.03.22. 10:00

Hosszú idő után előkerült Oláh Ibolya, ezzel foglalkozik most

Oláh Ibolya most elárulta a követőinek, hogy mivel foglalkozott és mire készül mostanában.

Oláh Ibolya énekesnő - interjú

Forrás: Origo

Hosszú ideje hallgatott Oláh Ibolya, de most elárulta a követőinek, hogy mivel foglalkozott az elmúlt hónapokban – írja a life.hu.

„Igen, tudom... rég nem hallottatok rólam. Pedig hiányoztok ám nekem, mint ahogyan hiányzik a színpad és a közelségetek!

Nehéz időket élünk, sokan vannak veszélyben, küzdenek a betegséggel, vagy aggódnak a szeretteikért.

Jó lenne már egy kis nyugalom és biztonság. És persze jó lenne, ha végre találkozhatnánk! Az elmúlt év végén szerettük volna bemutatni nektek a Női postát, Presser Gábor gyönyörű zenéivel! Keményen elkezdtük dolgozni Bíró Krisztával – aki a rendezője a darabnak, aztán jött a csend, a bezárások és vége szakadt a munkának. Lélekben persze készülünk, de a bemutató ideje csak egyre távolabbra tolódik.

A szomorúság teljesen jogos lenne, fáj is a dolog, de az elmúlt időt mégsem a siránkozással töltöttem.

A kicsi kertes ház, ahol élek ezer feladatot ad. Rá kellett jönnöm, hogy rendkívül ügyesen hasogatom a fát, rakom a tüzet. Végre a tavasz is elérkezett, így – ha hiszitek, ha nem – felástam a kertet és a magaságyást is előkészítettem a palántázáshoz! És ami a legcsodálatosabb, gyönyörű zenéket csináltunk a barátaimmal! Igen, igen, hamarosan meglátjátok majd” – írta a Facebookon.

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=199193395337304&id=100057399342611

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában