több mint sportszerű

2021.04.09. 11:30

Megható összefogás: a magyar női kézisek is segítenek az anya nélkül maradt hét testvéren

Jelentős adománnyal segíti a magyar női kézilabda-válogatott a koronavírusban elhunyt hétgyermekes szentistváni édesanya családját.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Hétmillió forint adománnyal csatlakozik az olimpiára kijutott magyar női kézilabda-válogatott, a szakmai stáb és a Magyar Kézilabda Szövetség szakági vezetősége a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtéséhez, amelyen a nemzeti csapat és a szervezet egy szentistváni családot támogat – tájékoztatta a heolt Tihanyi Tamás, a Baptista Szeretetszolgálat kommunikációs munkatársa.

Kovacsics Anikó csapatkapitány 8-as számú, dedikált mezére is lehet licitálni

Mint arról korábban beszámoltunk, lélegeztetőgépre kötve, öntudatlan állapotban adott életet legkisebb gyermekének, majd néhány nappal később belehalt a Covid-fertőzésbe egy szentistváni családanya, Vas Kitti, aki sosem láthatta kisfiát, Zentét. Mint megtudtuk: a magyar válogatott felajánlása mellett Kovacsics Anikó csapatkapitány egy, az együttes által aláírt mezt bocsátott jótékonysági licitre a család megsegítésének érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában