új szereplő

2021.04.15. 15:43

Gallusz Niki maffiózót alakít a Jóban Rosszban sorozatban

A hírhedt maffiózónő megérkezett Csillagkútra. Másfél éves titkolózás után a nézők végre arcot is tudnak kötni Olgához, akit Gallusz Niki alakít – a SuperTV2 sorozatában.

Gallusz Niki színésznő

Forrás: life.hu

„Én már erről a csapatról nagyon sokat hallottam, mert a Madách Színházas kollégák egy része dolgozik ebben a családban. Azt hallottam mindig, hogy annyira jól érzik magukat, olyan jó a közeg, olyan jó a hangulat, hogy kicsit pár éve elkezdtem irigykedni. Meg is csörrent a telefon....

Orosz maffiózónőt alakít a sorozatban
Fotó: SuperTV2

Elhatároztam annak idején, hogy mindent elvállalok, csak valami brutál negatív karaktert nem” – mesélte a színésznő, aki a maffiafőnök Olga szerepében tűnt fel a SuperTV2 sorozatában.

Kihívás volt számára a szerep, különösen azért, mert a maffiózó akcentussal beszél. Elmondta, hogy Olgáról már jó ideje hallhattak a nézők, a távolból irányította a szálakat, most pedig már arcot is tudnak társítani hozzá.

Sokat gondolkott azon, hogy elvállalja-e, mert szerinte egy negatív, gonosz karaktert megformálni nem mindig hálás feladat – pont ezért kíváncsi nagyon a visszajelzésekre és magát is szívesen visszanézi majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában