Bulvár-celeb

2021.04.24. 21:51

Szörnyűség! Megerőszakolt egy kislányt a 23 éves Gergő, akivel egy társkeresőn ismerkedett meg

Egy szemfüles pszichológusnak köszönhető, hogy a szörnyű bűncselekményre fény derült.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

A bűncselekmény egy Pest megyei gyermekjóléti szolgálat pszichológusának jelzése alapján 2021 márciusában jutott a rendőrség tudomására – írja a police.hu.

A ragadozó azonosításához, felkutatásához és elfogásához szükséges felderítő munka április 19-én ért be.

Fővárosi alkalmi szálláshelyén fogták el az egyébként Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből származó, 23 éves F. Gergőt. Eleinte tagadta a kényszerítést, szerinte a kislány nem ellenkezett, későbbi válaszai önmagával hozták ellentmondásos helyzetbe, végül beismerő vallomást tett.

A gyanú szerint a férfi egy online felületen ismerkedett meg a kiskorú lánnyal, „beszívezték„ egymást, beszélgetni kezdtek.

Csevegéseik sűrűsödtek, egyre bizalmasabbá váltak, egy idő után meztelen képeket cseréltek egymásról.

Ezt használta fel a férfi, hogy áldozatával szexuális viszonyt létesítsen. Megfenyegette, ha a lány nem áll kötélnek, büntetésből kiteregeti a lány meztelen képeit szülei előtt. A fenyegetés megtette hatását, a lány félelmében 2021. március 14-én elment a megbeszélt találkozóra.

Társkeresőn csalta csapdába az áldozatait
Fotó: police.hu

 

Gyál egy erdős részére sétáltak, majd a 23 éves férfi, a lány folyamatos tiltakozása ellenére, megerőszakolta.

A gyanúsított ugyanazon módszerrel több áldozatot is kiszemelt magának, képeket is cseréltek, de a személyes találkozások – állítása szerint – elmaradtak.

Mint írták, a nyomozás további szélesítése, lehetséges további áldozatok felkutatása az eljárás részét képezi. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott F. Gergővel szemben szexuális kényszerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!