Bulvár-celeb

2021.05.17. 12:00

Törökország egyik legnépszerűbb drámája a TV2-n

Törökország egyik legnépszerűbb drámáját hozza el a TV2 a magyar nézőknek: május 17-én, hétfőn este indul A nagykövet lánya.

Forrás: TV2

Ismét új sorozat indul a TV2 műsorán. A történet főhőse egy ambiciózus férfi (Akyürek), aki beleszeret egy jómódú nagykövet lányába (Atagül). Kettejük boldogsága azonban nem lehet teljes, mivel a múltjuk árnyai végig kísértik őket.

A sorozat főszereplőit már a magyar közönség is jól ismeri: Engin Akyürek-t a Fatmagülből és a Piszkos pénz, tiszta szerelemből, míg Neslihan Atagül-t a Végtelen szerelemben láthatták a török sorozatok rajongói.

Utóbbival ugyanakkor csak az első szezonban találkozhat a közönség, mivel a színésznő betegség miatt kénytelen volt otthagyni a produkciót. A helyére, ám másik szereplőt alakítva Tuba Büyüküstün érkezik majd, aki olyan sorozatokban szerepelt már, mint a Bosszú vagy szerelem, valamint Akyürek oldalán a Piszkos pénz, tiszta szerelemben.

A 2019-ben készült sorozat több egy romantikus drámánál, a főhősnő története ugyanis olyan kérdéseket feszeget, mint például egy fiatal nő hogy tud manapság szembenézni és megbirkózni a modern társadalmi elvárásokkal vagy a családja felől rá nehezedő nyomással – közölte a csatorna.

A nagykövet lánya minden hétköznap 15.40-kor a TV2 műsorán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában