Bulvár-celeb

2021.06.22. 05:55

Brutális részletek a szegedi kettős gyilkosságról: megrázó, amit a szomszédok mondanak (videó)

Elképesztő részletek láttak napvilágot a szegedi tragédiáról.

Forrás: delmagyar.hu / Kuklis István

Egy 28 éves gyógyszerész megölt egy fiatal párt szombaton este egy szegedi, belvárosi lakásban. Az agyonlőtt áldozatokat vasárnap este találták meg a fiatal lány szülei, akik azért kezdték keresni, mert nem érték el telefonon. Ők értesítették a rendőröket is, akik gyorsan rájöttek, hogy a patikus ölhetett, aki a Mercedesével még szombaton este elmenekült, később kiderült, hogy Békés megyében követett el öngyilkosságot – írja a delmagyar.hu.

A Bors megtalálta azt a Petőfi sugárúti társasházat, ahol a gyilkos gyógyszerész és a pár is lakást bérelt. Mint megtudták, a ház egyik lakásában élt az elkövető húga is.

A szomszédok elmondása szerint a gyógyszerész – aki egyébként a hallgatók körében nagy népszerűségnek örvendett és a tanulmányait is eredményesen folytatta – az utóbbi időben furcsán viselkedett.

A férfin látszott, hogy fájdalom gyötri, külsejét elhanyagolta.

A környékbeliek és a gyógyszerésztársadalom is ledöbbent az eset hallatán.

A TV2 Tények információi szerint a 28 éves gyógyszerész vadászpuskával meglőtte a szomszédban lakó volt barátnőjét, majd két lövéssel kivégezte annak új párját.

Ezután megerőszakolta a haldokló nőt és autójával a Szegedtől 114 kilométerre lévő Szanazug településre ment, ahol agyonlőtte magát is.

Az, hogy csak néhány hete szerzett fegyvertartási engedélyt, azt is jelentheti, hogy készült a gyilkosságra.

A két holttestre a lány édesanyja talált rá a szegedi Petőfi sugárúti társasház lakásában.

A szomszédok szerint az elhagyott gyógyszerész nem tudott beletörődni a szakításba, ezért néhány hete ő is lakást bérelt ugyanabban a Petőfi sugárúti lakásban, ahol a volt barátnője is lakott, csak azért, hogy volt szerelmének a közelében legyen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában