Bulvár-celeb

2021.07.29. 06:25

Megdöbbentő titkokat árult el a családi életéről Szinetár Dóra

„Amikor fekszem mellette, olyan, mint amikor az ember töltőre teszi a telefont. Felvillan a kis lámpa, hogy a helyemen vagyok” – mondta Szinetár Dóra.

Forrás: MTVA / Zih Zsolt

Szinetár Dóra a HOT! magazinnak adott interjút, amelyben számos intim dolgot megosztott a családi életéről. A szép színésznő kendőzetlen őszinteséggel beszélt a házasságáról.

„Iszonyatosan jó páros vagyunk, mindig segítünk a másiknak abban, hogy ami a másikat foglalkoztatja, arról lehessen együtt gondolkodni. Van, hogy együtt dühöngünk, de inkább próbáljuk a másikat segíteni a probléma feldolgozásában. Esténként pedig, amikor már mindenki elcsendesedett, összebújunk, és amikor fekszem mellette, olyan, mint amikor az ember töltőre teszi a telefont. Felvillan a kis lámpa, hogy a helyemen vagyok. És olyankor mindketten tudjuk, hogy igazából csak ez számít. Ha a gyerekeinkkel valami nehézség van, az nehéz, de a többi olyan mindegy.”

A 44 éves színésznő meglepő dolgot is elárult: bizony, még előfordul, hogy most is szoptat.

„Rossz belegondolni, hogy előfordulhat, hogy sosem fogok már szülni, szoptatni. Imádtam szülni, várandósnak lenni!

Néha még szoptatok.

Vannak olyan esték, amikor Benji olvasás után közli, hogy »Anya, cici, utolsó!«. Mindezt felemelt mutatóujjal – attól végem van. És akkor kap egy picit.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában