Bulvár-celeb

2021.08.31. 12:00

Kiderült, mi lesz a magyar milliárdos örökségének a sorsa

A múlt héten elhunyt a milliárdos gyémántkereskedő, dunakiliti kastélytulajdonos, dr. Csebi Pogány Alajos. A Bors utánajárt, mi lesz a hatalmas vagyon sorsa, ki lesz az örökös.

Forrás: kisalföld archív

Az üzletember életét szörnyű családi tragédiák árnyékolták be. Első felesége és lánya egy autóbaleset áldozata lett a hetvenes évek közepén. Pár év múlva újra megházasodott, az Aranycsapat játékosának, Lóránt Gyulának a lányát vette el, két gyermekük született, de később tőle is elvált. Tíz éve újabb tragédia érte, Attila fia Franciaországban, mindössze 27 évesen öngyilkos lett. Amikor haza költözött, hetven felett újra megnősült, mosonmagyaróvári felesége segítette a magyarországi befektetéseiben.

A keddi Bors arról ír, hogy

Csebi Pogány Alajosnak nagyon is van örököse: 2000-ben feleségével, a ma már özvegy Évával élt abban a kastélyban, amelyet szülőfalujában, Dunakilitiben építtetett, a hírek szerint 4,5 milliárd forintból.

A bulvárlap el is látogatott a hatalmas épülethez, ahol éppen ott tartózkodott az üzemeltető. Ő adta meg a lapnak Csebi Pogány Éva elérhetőségét, aki csak annyit mondott, hogy

a kastély a nagyközönség előtt is látogatható lesz, ugyanis hotel lesz belőle, golfpályával, étteremmel.

A nő határozottan állította, hogy nem maradt örökös nélkül a Csebi-vagyon, amit a néhai férj 2018-ban mintegy 15 milliárd forintra becsült fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában