Bulvár-celeb

2021.09.06. 21:05

Szabó Franci babát vár?

Az Exatlon Hungary egykori játékosa feltűnően próbálja eltakarni a hasát. Nemrég rátalált a szerelem, lehet, hogy hamarosan anyai örömök elé néz?

Forrás: Instagram

A csinos sportoló néhány hónappal ezelőtt mindent maga mögött hagyott, hogy megvalósítsa régóta dédelgetett álmát. Szabó Franciska megfogadta, hogy egy nap a legnagyobb pankrátorokkal áll majd egy ringben. Amerikába költözött, hogy formába hozza magát, de arra, ami ezután történt, ő maga sem számított – írja a Bors.

Rátalált a szerelem

A csinos lány profi edzőt keresett, hogy a legjobb formáját hozhassa, rátalált egy nála 21 évvel idősebb férfire, akivel azonnal egy hullámhosszon voltak. Franciska a LifeTV Ébredj velünk műsorában elmondta, hogy rövid idő alatt egymásba szerettek és jó ideje együtt is élnek.

Anya lesz?

A napokban megosztott egy fotót, ahol a szerelmével látható. A fénykép önmagában is figyelemfelkeltő, hiszen Franciska egy vadító vörös ruhában mutatja meg a bájait, azonban érdekes, ahogyan a csinos lány a kezeivel takarja a hasát. A testhez simuló ruhában úgy tűnik, mintha Franciska egy gömbölyödő pocakot próbálna elrejteni. Vajon valóban a közös babájukat hordja a szíve alatt?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában