Bulvár-celeb

2021.10.03. 06:25

Gáspár Evelin elárulta a titkot: nyáron megtalált a szerelem! (videó)

Korábbi, botrányos körülmények közt véget ért kapcsolata után ismét szerelmes Gáspár Evelin.

Forrás: Instagram

Lilu vendége volt a beszélgetős műsorában Gáspár Evelin, aki nem csak szépségápolási dolgokról csacsogott a műsorvezetővel, hanem azt is elárulta, hogy az első randira mindig nagy sminkben érkezik aztán jön a meglepetés a fiúknak, mert a hétköznapokban egyáltalán nem sminkel. Ennek kapcsán pedig azt is

kikotyogta, hogy mostanában nem is jár randizni, hiszen a nyáron megtalálta a nagy Ő-t.

Mint ismert, Evelin az előző szerelme, Boldizsár irdatlanul megalázta. Az egykori szerelmesek között március első napjaiban robbant ki háború: Boldizsár bosszúból, amiért Evelin elhagyta őt, intim fotókat tett közzé a közösségi oldalain, illetve a magánlevelezésüket is közszemlére tette. Gáspár Győző lánya érthető módon, lelkileg összetört a nyilvános megaláztatástól – írja a Bors.

Ám nyárra úgy fest, hogy magára talált, mert mint Lilu műsorában kiderült, Evelin azóta szerelmes. A szüleinek is bemutatta már a választottját és mindenkinek tetszik a fiú a családból.

Nem ismerkedem már, mert már megtalált a nagy Ő, megtalált a szerelem a nyáron. Boldog vagyok. Apuék is szeretik őt, hála istennek, mert én családcentrikus vagyok. Fontos, hogy a szüleimmel is meglegyen az a kémia, mint velem

- mesélte nevetve a szerelmes Evelin, aki bele is pirult a vallomásba. A videón a 30. perctől látható a beszélgetés ezen része.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában