Bulvár-celeb

2021.10.11. 14:50

Lehull a lepel: így fogják élőzni Mazsi szülését Berkiék

Alighanem az egész ország ledöbbent, amikor Bekri Krisztián és párja bejelentette: élőzni fogják a közösségi oldalaikon a szülést.

Forrás: TV2

Amikor először hallhattunk arról, hogy Berki Krisztiánék élőben fogják közvetíteni Mazsi szülését, alighanem sokan ledöbbentek, aki pedig nem, az minden bizonnyal csupán csettintett egyet, „tudtam, hogy valami ilyesmi lesz” felkiáltással – írja a Bors.

A pár most Hajdú Péternél mondta el, hogy is fog zajlani mindez, és miért döntöttek emellett a határozottan nem mindennapi dolog mellett.

Krisztián tisztázta: nem magát a szülést fogják élőzni, hanem a szülés utáni legelső pillanatokat. Hajdú azon kérdésére pedig, hogy „olyan állapotban te megmutatnád ország-világnak Mazsit?”, egyértelmű igennel felelt.

Mazsi ezt követően kifejtette:

– Azt gondolom, hogy amit a filmekben mutatnak, az egy átverés, Hollywood. Azt, amit egy nő egyébként átél, hogy lehet, hogy valaki két óráig, de lehet, hogy hat óráig vajúdik, hogy mi az apának vagy az anyának az érzése ezekben a pillanatokban, erről senki sem beszél. Ezért mi valóban megmutatjuk, mivel jár – magyarázta.

Címkék#Berkiék

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában