Bulvár-celeb

2021.10.19. 09:58

Zokogva posztolt a Miss Balaton szépséges győztese, nagyon elkeseredett

Balogh Eleni népszerű magyar modell, a Miss Balaton 2019 győztese. A fiatal modellnek több mint 23 ezer követője volt az Instagramon, de zokogva jelentette be, törölték a fiókját. Itthon egy jól felépített, sok követővel rendelkező közösségi oldal sok bevételt hozhat a tulajdonosának.

Forrás: Instagram

Az influenszer elárulta posztjában, hogy nem csupán egy fióktól fosztották meg, ami tele volt emlékekkel, hanem a megélhetése forog kockán, ugyanis futottak még az oldalon szponzorált posztok. Eleni a fiókja törlése után azonnal készített egy új profilt, amit több ezren követtek be rövid idő alatt – írta az Origo.

Fotó: Instagram

„Mindig féltem, hogy bekövetkezik nálam is, hogy tiltják a profilom, sajnos engem is utolért és bekövetkezett... Még nem tudom, mi okból, de valószínűleg jelentették a profilom, hogy másnak adom ki magam” – írta Eleni. A fiatal lány reméli, hogy hamarosan visszakapja a fiókját, sokan segítettek neki megosztásokkal, amiért nagyon hálás. Itt az új oldala.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában