Bulvár-celeb

2021.11.19. 08:27

Megölt kisfia mosolya kísérti a gyilkos anyát – Papok tartják a lelket Katalinban

Állandóan maga előtt látja kisfiát a gyermekgyilkossá vált B. Katalin. A volt pornószínésznő egy olaszországi börtönben vár ítéletre. Az édesanyjának azt mondja, nem tud megbocsátani magának és szeretne mihamarabb a kis Alex után menni.

Forrás: Bors

B. Katalin azután végzett két és féléves kisfiával Olaszországban, hogy a magyar bíróság az apánál helyezte el a gyermeket. A volt pornószínésznő nem akarta átadni a kis Alexet átadni Juhász Norbertnek, inkább vele együtt megszökött az országból. Napokig bujkált, majd több késszúrással végzett a védtelen kicsivel. Alex holttestét lefényképezte, majd egy pénztári futószalagra helyezte, végül a képet elküldte több családtagjának. A nőt hamar őrizetbe vették. Az ügyében hamarosan ítélet is születhet.

Csak Alexről tud beszélni

A gyilkosság óta eltelt másfél hónap alatt volt ideje ráeszmélnie, hogy mit követett el. Erzsébet, a gyászoló nagymama, Katalin édesanyja megtörten nyilatkozott a Borsnak.

Hetente kétszer beszélhetek a lányommal telefonon.

Elmondta, hogy van egy rabtársa, tehát nincs egyedül a zárkájában. Van kihez szólnia, de szinte csak a kisfiáról képes beszélni. Folyamatosan őt látja maga előtt. Vidáman, ahogy éppen rá mosolyog – mesélte Erzsike, aki szerint Katalinnak az lenne a legjobb, ha a majdani büntetését Olaszországban töltené le.

Megállás nélkül sír

Itthon biztosan kikészítenék a rabtársai. Katalin a lányom, szeretem őt. Tudom, hogy minden rosszat megbánt, és megállás nélkül sír. Arra számít, hogy körülbelül tíz évre kell majd a rácsok mögött maradnia. Most már senkije sincs, a nagyobbik fia, Klaudió egyáltalán nem kíváncsi rá. Én kitartok mellette, mert mégiscsak én szültem – szögezte le az idős édesanya.

Katalint papok látogatják. Ők próbálják lelki vigaszban részesíteni.

Erzsike kitart lánya mellett
Fotó: Bors

Meggyónt és feloldozták a szörnyű bűn alól. Isten megbocsátott neki, én egyelőre képtelen vagyok erre, miközben ő sem képes saját magával kiengesztelődni. A börtönkörülményekre nem panaszkodik, az őrei emberségesen bánnak vele. Cigarettát és kávét is rendszeresen kap, igaz, biztos nem annyit, mint amennyit kint fogyasztott. Korábban három doboz cigit elszívott, tehát most egészségesebben él – mondta Erzsébet, aki azt sem tartja kizártnak, hogy Katalin maga ellen fordul.

Végezni akar magával?

Többször is elmondta, hogy nem bírja tovább Alex nélkül

és szeretne mihamarabb utána menni. Magyaráztam neki, hogy a történteken nem tud változtatni.

Az anya nem tervezi, hogy meglátogassa lányát a börtönben, hiszen nincs is pénze az utazásra. Most arra szeretne 500 ezer forintot kérni az önkormányzattól, hogy felújíthassa a bérlakása ablakait és a parkettáját.

Nem vagyok jól. Hamarosan el kell mennem az ideggyógyászhoz, mert a gyermekem tette teljesen kikészített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában