Bulvár-celeb

2021.11.18. 15:50

Tragédiával végződött a házibuli a mulatós zenésznél

Egy Bogácson, Sihell Ferryéknél megtartott házibuli fordult tragédiába, az összejövetelen összesen tízen kapták el a koronavírust, egyikük 23 nappal később belehalt a betegségbe. A férfit hétfőn temették el.

Forrás: Sihell Ferry / Facebook

Sihell Ferry szerint az összejövetel összes résztvevője be volt oltva, de utána mégis tízen produkáltak pozitív tesztet, köztük a felesége és Csaba is.

Egy nagyon jó barátot vesztett el, rendkívül közel állt Csaba a szívéhez, mondta az énekes.

Csaba hat évvel ezelőtt második esélyt kapott az élettől, amikor új tüdőt kapott.

Barátai éppen ezért is próbálták megóvni mindentől, de a hosszú hónapok óta tartó járványhelyzetben szinte lehetetlen teljesen kizárni a személyes találkozókat.

Amikor kiderült, hogy Csaba elkapta a vírust, mindenki nagyon megijedt és aggódott érte. Óriási harcot vívtak azért, hogy ne kerüljön lélegeztetőgépre, de a betegség győzött.

Csocsesz, Kaczor Feri, Didi, Jessy és Baby Gabi is mind nagyon szerették, tisztelték őt, az énekes Csaba kedvenc Aradszky-dalát énekelte el a temetésen.

Sihell Ferry már jobban van, felépült a koronavírus-fertőzésből, de lelkileg rettentően megviseli a veszteség – írta meg a Blikk nyomán az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában