Részletek a búcsúztatóról

2021.12.12. 17:30

Teljesül Kóbor János végakarata

Kóbor János családja megkapta a szükséges engedélyt, amellyel teljesíteni tudják az Omega frontemberének utolsó kívánságát. Azt szerette volna, hogy halála után a Balatonba szórják a hamvait.

Az Omega hétfőn elhunyt legendás énekese már életében elmondta, milyen gyásszertartást szeretne, amelyről kiderült néhány részlet.

Kóbor Jánost foglalkoztatta a halál gondolata, de nem rettegett tőle. Azt azonban pontosan tudta, hogyan szeretne elmenni, és azt is, miként vegyenek tőle búcsút.

„Sok barátomat, zenésztársamat veszítettem el az elmúlt időszakban, így a temetésükről hazatérve, akaratlanul is elgondolkodtam azon, hogy én milyet szeretnék. Ha lehet választani, hamvasztást kérek, majd fel egy helikopterre és be a Balaton közepébe. Persze ehhez nyáron kell meghalni, különben a jégre szórják az embert”

- viccelődött a pandémia elején a legendás zenész.

A család szerette volna tiszteletben tartani Kóbor végakaratát, ezért megtették a szükséges lépéseket és meg is kapták az engedélyt.

A pontos időpont egyelőre nincs meg, ám az biztos, hogy szűk családi, baráti körben lesz a szertartás – írja a Bors.

Azonban arra is lehetőséget adnak, hogy a rajongók elbúcsúzzanak bálványuktól: 

december 17-én a Szent István Bazilikában szentmisét mondanak Meckyért, amelyre szeretettel várják a rajongókat. A szertartást a televízió is közvetíteni fogja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában