Örömhíreket mondott róla

2022.03.27. 15:50

Hihetetlenül szexi Szalai Ádám barátnője

A februárban Bázelbe igazolt Szalai Ádám vasárnap duplázott a másik kerettagunkat, Bolla Bendegúzt is foglalkoztató Grasshoppers ellen. Ráadásul a gólörömével élete nagy hírét is világgá kürtölte: hüvelykujját szopva, a pocakját tapogatva jelezte, hogy rövidesen édesapa lesz.

"Igen, érkezik. Augusztusban apa leszek, és ezt természetesen meg akartam ünnepelni kicsit. Eddig titokban tartottuk, de most kiderült" 

– erősítette meg a hat bázeli meccsén négygólos Szalai a svájci Blue News adásában, ahol rákérdeztek: valóban arra utal-e a gólöröme, hogy gyermeke születik - írja a Ripost. 

 

 

A 16 esztendős kora óta külföldön – két és fél madridi szezon kivételével, javarészt Németországban – élő csatár szerelme Krista Tcherneva.

 

A 23 éves szépség modellként és színésznőként is sikeres. Szerepel például a hazánkban is népszerű, Kitz titkai című Netflix-sorozatban.

Krista bolgár származású, de Berlinben született, német állampolgár. Először 2020 tavaszán szimatolta meg a sajtó, hogy egy párt alkotnak, de 
Szalai és kedvese is ügyel arra, hogy a kapcsolatuk részleteit ne verjék nagydobra.

 

Közös fotók híján eddig leginkább csak abból derült ki a szerelmük, hogy külföldön és Magyarországon – Szalai heidelbergi, majd újabban bázeli otthonából éppúgy, mint a Maldív-szigeteken nyaralva, de akár Budapestről vagy Ráckevéről, a Dunán hajókázva – is többször hasonló beállítású képekkel, ugyanakkor és ugyanonnan jelentkeztek be a rajongóiknak.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!