Megindító sorok

2022.05.28. 10:50

Levelet írtak a társasházból kiugrott kamasz fiú szülei a gyerekük iskolatársainak

Múlt vasárnap meghalt egy 16 éves fiú, kiugrott egy káposztásmegyeri panelház hetedik emeleti lakásából. A helyszínen életét veszítette. A szülei néhány nappal a tragédia után levelet írtak elhunyt fiúk iskolatársainak.

A sajtóhírek szerint a tragédiát megelőzően valaki veszekedést hallott a szóban forgó IV. kerületi lakásból, majd azt látta, hogy a fiú egyszer csak váratlanul leugrott, „mintha egy medencébe rugaszkodott volna el". A lakásban az események idején csak a fiú és az édesanyja tartózkodott, az apa később ért haza - írja a life.hu.

A szülők cáfolják, hogy veszekedtek volna a fiúval. Azt állítják, soha nem veszekedtek a gyermekükkel, mert sosem adott rá okot

Kívánjuk viszont az összes állítólagos szemtanúnak, médiának, aki valótlant állít egy ilyen tragédiában, hogy legalább a felét élje át annak, amit a családunk– áll a levélben, amit a kamaszfiú szülei írtak a gyermek iskolatársainak.

Az egyik szülő azt írja, aznap délután egy öleléssel engedte a szobájába Áront pihenni, hogy később frissen készülhessen a fizika- és olaszdolgozatára. Utána történt a tragédia, aminek a lehetséges okairól csak utalásokat találni a levélben.

Titeket, Gyerekek pedig arra kérünk, mindent osszatok meg a szüleitekkel, egy felnőttel, legyen az egy rossz jegy, egy szerelmi bánat vagy bármi más, mert mindig mindenen lehet segíteni, amíg életben vagytok– írták az RTL Híradónak eljuttatott levélben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában