Tuti recept

2022.06.24. 11:55

Elképesztő fogyás, Janza Kata elárulta, hogy adott le 12 kilót

Janza Katát kicserélték. A színésznőnek teli a naptára színházi feladatokkal, mégis a legnagyobb munka közepette vette a fejébe, hogy visszaszerzi korábbi alakját.

A musicalsztár a pandémia alatt új hobbit talált magának, ugyanis különösen finom süteményeket süt. Ez az alakján is komoly nyomot hagyott.

Amikor megláttam magam egy online előadásban, megrémisztett. Sokkal ducibb voltam, mint gondoltam. A szüleim előtte próbálták finoman mondani, hogy valami nem stimmel, de legyintettem, hogy nincs baj 

– idézte fel Janza Kata, aki úgy érezte, valamilyen cselt is be kell vetnie a fogyás felpörgetéséhez, így egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonatot kezdett el használni, amivel koplalás nélkül sikerült leadnia első 12 kilót.

– Már két számmal kisebb ruha kell, ami iszonyatosan motiváló. A mátrixban lévő vadon termő bogyó, amit a népgyógyászat bélseprűnek is nevez, az emésztés beindításával kezdte a szervezetem nagytakarítását.

Egy indiai növény hatására – amit évszázadokon keresztül rágcsáltak az őslakosok – sokkal kevesebb édes és sós ételt kívánok. Egy májvédő kivonat pedig képes gátolni az emésztőenzimeket, így az elfogyasztott étel nem tud teljesen felszívódni – mesélte a színésznő, aki mostanra összehasonlíthatatlanul jobban érzi magát a bőrében.

– Ott éreztem először azt, hogy valamit jól csinálok, amikor elkezdtek jönni a dicséretek. Sokan kérdezték, hogy „Katuska, ezt hogy csináltad?!” Újra jók a régi 38-as ruhák, az nagy lendületet ad – tette hozzá Kata, aki már előkészítette 36-os ruháit is, amiket tervei szerint pár hét múlva ismét büszkén viselhet majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában