Maga mondta el

2022.07.06. 11:45

Azt pletykálják, valami nagy baj lehet VItray Tamással: kiderült az igazság

A műsorvezető egészségi állapotáról többfelé találgatás látott napvilágot. Kórházat emlegettek, hosszú, elhúzódó kezeléseket. A hot! magazin utánajárt az igazságnak!

Vitray Tamás közel a 90. életévéhez elég visszavonultan él, de szerencsére aktív, legyen szó az unokáiról vagy új munkáról. Mostanában azonban aggasztó hírek keringenek róla. Kórházat emlegettek és elhúzódó kezeléseket. Nos, most a népszerű tévés tiszta vizet öntött a pohárba.

"Menjünk elébe az álhíreknek!" – vágott a közepébe.

Májusban egyik reggel arra ébredtem, hogy kis sebeket találtam a homlokomon. Gondoltam, biztos éjszaka megcsíptek a pókok, mert mindig nyitott ablaknál alszom. A bőrgyógyászom azt mondta, nem csípések ezek, hanem övsömör. Egy drasztikus kúrát írt fel, 50 kapszulát kellett öt nap alatt bevennem. Nagy meglepetésemre rögtön hatott a szer, mert a legtöbb embernél ez egy elhúzódó betegség. Kórházba nem kerültem: csak akupunktúrás kezelésre jártam, szintén a betegség miatt. Különben köszönöm, megvagyok

- mondta el a hot! magazinnak Vitray, aki a hetilap friss számában többek között a fiairól és unokáiról is mesélt, és persze arról is, hogyan telnek a mindennapjai - szemlézte a Ripost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában