Mi az igazság?

2022.07.04. 06:25

Jolly albérletbe kényszerül, de több tízmilliós autópark van az udvarban?

Jolly a napokban nagyon kiakadt.

Mint megírtuk, bár hivatalosan két éve kimondták Suzy és Jolly válását, máig nem rendezték a vagyonelosztás kérdését. Az énekes szerint volt felesége nem hajlandó eladni az egykori közös otthont, ami miatt ő albérletben kénytelen élni - írja a Ripost.

Jolly egyenesen azt állítja, hogy Suzy miatt nem tud saját ingatlant vásárolni és ezért kénytelen albérletben élni 20 évvel fiatalabb kedvesével.

„Volt feleségemmel anno volt egy megállapodásunk, hogy eladjuk a házat, és az árát elfelezzük, de nem igazán mutat hajlandóságot arra, hogy ez valaha is megtörténjen. Viszont nekem elegem lett az albérletből! Nem akarok havi háromszázezer forintot kidobni a semmire” - folytatta Jolly, aki vehetne ugyan egy kisebb szerelmi fészket, ahol eléldegélhetne Barbie-val, de neki előadóként speciális terekre is szüksége van, ráadásul a folyamatos országjárás miatt az sem baj, ha valahol az ország közepe felé találja meg a megfelelő ingatlant.

„Többször is egyeztettünk már a kérdésben, de az én ajánlatom nem felelt meg Jollynak, ahogy nekem sem az, amit ő tett. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy dűlőre fogunk jutni. Nekem az a legfontosabb, hogy a kislányunk kis világa ne sérüljön és az ő jövője biztosítva legyen” - mondta a Bors megkeresésére korábban Suzy.

Drága autók

A mulatós sztárról köztudott, hogy szereti a felső kategóriás autókat – írja a reflektoronline.com. A portál megmutatott egy videót is, ami nemrég került elő. „Ha ma még Jolly nem is ingatlanmágnás, de autóparkja több tízmillió forintot taksál, persze abban az esetben ha minden 

– albérletének udvarában látható – autó az ő tulajdona” – fogalmaz a reflektoronline.com.

A TitkTokon megjelent videó készítője büszkén újságolja ugyanis, hogy Jolly a szomszédja és le is videózta az ingatlan egy részét, és az udvarban álló értékes autókat. Azt nem tudni, hogy valóban a zenész tulajdonában vannak-e a kocsik.

A videót ide kattintva lehet megnézni.

A videó alatt özönlenek a kommentek is, amelyből kitűnik, hogy a sztár az autók között az a pink színű Audi, amelyet az énekes párjának vett – írja a portál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában