Rémisztő

2022.07.03. 13:50

Palik László ránézett az édesanyjára és látta, hogy meg fog halni

Megdöbbentő dolgokat mondott a műsorvezető.

Palik László a Három Igazság című műsor legújabb adásában árulta el, előre látta a tragédiát - írja a Bors.

„Az én édesanyám – Isten nyugtassa – orvos volt. Egy orvos gyerekeként nőttem föl, méghozzá ő körzeti orvos volt. Szerintem – hagy legyek elfogult a saját édesanyámmal – a valaha volt legjobb diagnoszta volt. Emlékszem, hogy egyszer egy gyomorgörccsel fetrengő emberhez hívták ki, nézte egy kicsit, majd kérdezte, hogy van-e telefon a lakásban.Hívta a mentőket, hogy azonnal jöjjenek, mert infarktusa van a betegnek. Hozzá se nyúlt, aztán kérdeztem az autóban, hogy honnan tudta” 

– mesélte el Palik, aki elmondása szerint ezen a folyamaton keresztül egyszer csak azt vette észre, hogy ő látja, ha baj van.

„Nem tudom megmagyarázni. Az élet furcsa fintora, hogy 2008-at írunk, amikor teljesen véletlenül – tehát nem volt megbeszélve azon a napon, hogy találkozom az anyukámmal – összefutottunk. Ránéztem, és emlékszem, hogy a lelkem hátraugrott, mert azt mondtam, hogy meg fog halni az anyám. Pár hét múlva kiderült, hogy daganata van, és aztán elment" – osztotta meg a megrázó történetet a műsorvezető.

Borítókép: TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában