Itt a magyarázat

2022.08.03. 10:50

Galambos Lajos: Nem vagyunk együtt Bogival, de...

Sokan furcsállták, hogy a népszerű trombitás volt felesége oldalán tűnt fel a horvátországi Splitben. Galambos Lajos ugyanakkor azt furcsállja, hogy ez bárki számára szokatlan viselkedésnek számít.

Tény, sokan felkapták a fejüket, amikor egy videón együtt látták Galambos Lajcsit és volt feleségét. A rövid filmecskét lányuk, Boglárka töltötte fel a közösségi oldalára, s ami igazán meglepő, hogy Horvátországban, egy közösi kiruccanáson készült - írja a Bors.

Az egyik napilap Lacsi és Boglárka lányának posztja után arra a következtetésre jutott, hogy az egykori házasok között több lehet, mint barátság,

hiszen család ide, vagy oda, egy férfi és egy nő szerintük csak abban az esetben utazhat közös külföldi nyaralásra a gyermekeikkel, ha újra fellángolt közöttük  a szerelem. 
Galambos Lajos tavaly októberben jelentette be, hogy 22 év után véget ért a házassága Boglárkával. A felek hamar egyezségre jutottak és végül idén januárban hivatalosan is elváltak. Nos, Lajcsi ugyan senkinek nem tartozik magyarázattal a közösen töltött hétvége miatt, mégis úgy döntött, a Borsnak elárulja közösen töltött néhány nap okát, tiszta vizet önt a pohárba.

Lajcsi nagy harcra készül
Fotó: Keresztesi Balázs

„Tudom én, hogy sokak szerint az lenne a normális, ha soha többé nem szólnánk egymáshoz Boglárkával, de mi az európai megoldást választottuk és valóban régi barátként tekintünk egymásra

Ezt tekintjük normálisnak és hisszük, hogy ez tesz jót a három közös gyermekünknek is, akik életünk végéig összekötnek bennünket

– kezdte Galambos Lajos, aki azt is elárulta, miért utaztak mindannyian Horvátországba, amit az tett lehetővé, hogy egy programját így tudta alakítani.

„Hétfőn volt Boglárka névnap és a gyerekek ötlete volt, hogy mindannyian ruccanjunk el Splitbe és vacsorázzunk egy tengerparti étteremben" – fedte fel a „titkot" a zenész. "Nagyon jó hangulatú utazás volt, de miért is ne lett volna az? Ott volt velem Boglárka, aki több mint két évtizeden át volt a társam és akivel három csodálatos gyermeket neveltünk fel. Az pedig, hogy emiatt egyesekben az a gondolat ébredt, hogy újra együtt vagyunk, tulajdonképpen nem a mi dolgunk.Ennek ellenére utoljára elmondom, nem vagyunk együtt Bogival, de továbbra is összekötnek minket a gyermekeink!- jelentette ki határozottan a trombitaművész, aki mindenkit arra kér, hogy a jövőben ne kombináljanak, ha együtt látják őket valahol.

 

„Jó barátként, szövetségesként…”

Lajcsi tavaly októberben így beszélt a válásról, s arról, milyen marad a viszony közte és felesége között: „Egy elhúzódó és nehéz döntést hoztunk! Az életünket Bogival a jövőben jó és igaz barátként, szövetségesként folytatjuk. Örökre összeköt bennünket három közös gyermekünk, sok jó, szép és néha nehéz emlék” - mondta akkor Lajcsi, s ez a mostani, horvátországi kiruccanás is azt bizonyítja, tartották a szavukat, hangos szó és vita nélkül, megőrizve barátságukat élnek tovább, gyermekeik érdekeit szem előtt tartva.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában