Bulvár-celeb

2022.10.14. 10:15

Botrány a forgatáson : Győzike durván összerúgta a port Gelencsér Timivel (videó)

Kitört a balhé Gáspár Győző és a csinos műsorvezető között az Ázsia expressz harmadik évadának forgatásán.

Forrás: TV2

Ugyanis az egyik feladat során Gelencsér Timiéknek sikerült megelőzniük a Gáspár házaspárt, ami nagyon felidegesítette a családfőt – írja a Life.hu.

Bár Gáspár Győző és felesége ért oda előbb kocsival a Holt-tengerhez, le kellett volna futniuk közösen a tengerparton elhelyezett zászlóhoz. A modell és a barátnője viszont gyorsabban futott, így lehagyták Gáspárékat és előbb értek célba.

Forrás: Instagram

Győzike azonban nem tudott megbékélni azzal, hogy megelőzték őket: szerinte nem volt sportszerű, amit Gelencsér Timi és Balogh Szimi csinált.  Amíg Bea csitítani próbálta a férjét, Szimi inkább felborzolta a kedélyeket.

„Én 48 éves vagyok, és vannak olyan dolgok, hogy tisztelet. Egy sportoló, legyen olyan kedves, tartsa be a szabályt! Én ezt sosem gondoltam volna arról, akiért rajongtam a tévén keresztül, hogy ő így viselkedik. (...) Én nem akarok ezek után barátkozni, sőt összejárni, meg követni sem. Töröltelek, kicsikém”
– fakadt ki Győző a többiek előtt az esti közös vacsorán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában