Bulvár-celeb

2022.10.08. 16:01

Döbbenetes vallomás: 37 kilóra fogyott Judy

A Groovehouse-ból és több tévéshow-ból ismert egy időben Judy pizzát evett szalonnával, mégsem tudott hízni.

Fotó: Youtube

Judy szörnyű balesete megkerülhetetlen pont az életében: majdnem meghalt, mindent újra kellett kezdenie. 

"Nehéz időszak volt, de nem csak párkapcsolati téren. Ott kiderült, kik a barátok... lemorzsolódtak a barátok, aiknek egy gondot, nyűgöt jelenetett az, hogy te felépülsz, nem mész el sehova vele, nem tudsz bulizni vele, moziba sem... sok mindenből kimaradtam, ezek az emberek eltűntek. Egy kezemen megszámolom, hány barátom maradt azokból az időkből, talán két-három ember" - emlékezett.

Mint mondja, nem csak a teste, belül is összetört, egyedül a szülei voltak ott mellette. 

"37 kilóra lefogytam, de vaságyastól voltam annyi! 

Nem tudtam hízni. minden este szalonnát ettem. Este pizzát rendeltünk, nagyon durva időszak volt, rengeteg de mindent megtanultunk magunkról" - mondta.

"Amikor azt érzed, hogy vége az életedben, akkor van egy kötél, ami felránt. A legnagyobb építő erő az volt, aki nem hitt bennem. mert elhatároztam, hogy akkor is megmutatom!" - mesélte egy podcastban. "Pontosan tudjuk, mi folyik más zenekarokban, nincsenek jóban... mi össze vagyunk gyúrva, mi mindig számíthatunk a másikra" - jegyezte meg az Origo szemléje szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában