Bulvár-celeb

2022.10.17. 15:54

Gyászol Vasvári Vivien: holtan találtak rá kedvencére

Vasvári Vivien vasárnap a Facebook-oldalán kért segítséget: elvesztett a kutyusuk.

Fotó: Instagram

Közel egy napja tűnt el Vasvári Vivien egyéves pomerániai törpespicc fekete házi kedvence. A közösségi oldalán kért segítséget annak reményében, hogy a kiskutyát mielőbb megtalálják. Egy gazdi rémálma vált valóra, ugyanis Zorró hétfő reggel előkerült, de sajnos az imádott háziállat már nem ért. Vivi sírva mesélt a Borsnak a történtekről.

Nemrég töltötte be az egy évet, egy igazi kis barátságos, jólelkű, szeretetgombóc volt. Megijedtünk, amikor eltűnt, de bíztam benne, hogy hamarosan előkerül – kezdte Vivien. – Sajnos reggel két házzal arrébb találtunk rá, de már nem élt. Az egész ország őt kereste, mindhiába.

Úgy sejtjük, annyira megijedhetett, hogy infarktust kaphatott. Teljesen összetörtünk.

A kisfiam itthon van betegen, neki már el kellett mondanunk, de a kislányom majd csak akkor tudja meg, ha hazajön az iskolából. Mindenki imádta őt, nem is tudjuk felfogni, hogy nincs többé – mondta sírva Vivi, akire most még egy nagy döntés vár.

Nem tudjuk, mit teszünk, de méltón szeretnék elbúcsúzni tőle. Elhamvasztatjuk vagy pedig mi magunk fogjuk eltemetni. Ebben a pillanatban még azt sem tudjuk felfogni, hogy meghalt – zárta a beszélgetést a megtört kutyagazdi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában