Bulvár-celeb

2022.11.10. 12:37

Zalatnay Cini üzent a kórházba került Csapó Gábornak

Tegnap késő délután érkezett a hír, miszerint rohammentő vitte kórházba a legendás olimpiai bajnok vízilabdázót, a jogászként is ismert Csapó Gábort.

Forrás: TV2

A hetvenkét éves egykori sportoló a Bors információi szerint légzéselégtelenséggel küzd és jelenleg a Honvédkórház intenzív osztályán kezelik, ahol orvosai lélegeztetőgépre kötötték. A lap megkereste Csapó Gábor régi szerelmét és párját, Zalatnay Cinit, aki az újságírótól értesült a drámai helyzetről.

"Dudi hét éven át volt a párom és azóta is jóban vagyunk, bár nyilván nem beszéltünk sűrűn, hiszen nagyon, nagyon régen sodort el minket egymás mellől az élet. Ő egy csodálatos pali, aki bivalyerős és tuti, hogy most is dolgozik benne az élni akarás. Most, hogy beszélek róla, eszembe jutott, milyen volt, amikor annak idején elindultunk bulizni" – kezdte a Borsnak az énekesnő.

 

Most csak annyit mondanék, hogy Dudi, tessék visszajönni, mert még hallani akarom azt a megnyugtató, dörmögő mély hangodat. És figyelj! Tuti, hogy ezerszer jön még ki neked a négy ász...!

 

– üzente egykori kedvesének Zalatnay Cini.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában