Bulvár-celeb

2022.12.09. 23:43

Curtis Majkáról:"elárulva éreztem magam"

Nagy törés volt az is, amikor Peti kiállít a színpadra és elárulta azokat a dolgokat, amihez senkinek semmi köze nem volt - mondja Curtis.

Forrás: Ripost

Kendőzetlen őszinteséggel beszélt Curtis korábbi társáról, Majkáról – azonban arról nem akart nyilatkozni, hogy másodszor miért váltak el az útjaik. Az újpesti rapper a Portré című műsorban árulta el, alapvetően mindig konfliktuskerülő volt, de saját bevallása szerint sokszor ez nem jó - írja a Bors.

 

Például lehet, hogy a kapcsolatom Petivel ezen ment el. Ott azért mindketten hibásak voltunk. Lehet, hogy ott nekem kellett volna jobban együttműködnöm dolgokban, én nem szeretem a konfliktust

 

– mondta a műsorban Curtis. Felmerült, hogy másodszor is azért váltak külön az útjaik, mert újra jött a drog. A valódi okokról azonban az újpesti rapper továbbra sem szeretne beszélni.

 

Nagy törés volt az is, amikor Peti kiállít a színpadra és elárulta azokat a dolgokat, amihez senkinek semmi köze nem volt. Nekem az nagy törés volt, én ott elárulva éreztem magam, csalódás volt

 

– emlékezett vissza még az első "szakításra" Curtis.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában