Bulvár-celeb

2022.12.14. 08:01

Failoni Donatella: Még élni akarok!

Oszter Sándor özvegye megszólalt az állítólagos öngyilkossági kísérletéről: nehéz időszakon van túl.

Forrás: Bors

Fotó: Móricz István

Failoni Donatellát mostanában nem hagyja magára a családja. Egyesek tudni vélik, hogy róla van szó azokban a hírekben, amelyek szerint egy Kossuth-díjas színművész özvegye nemrég öngyilkossági kísérletet követett el. 

A művésznő nem kommentálja a híreket, csupán sejtelmesen annyit mond: köszöni, jól érzi magát.

Jókedvűen, kedvesen vette fel a telefont Failoni Donatella, aki bár férje tavaly októberi halála óta nehéz időszakon megy keresztül, mégis próbálja a víz felszíne felett tartani magát. Nem tagadja, hogy voltak pillanatok, amikor úgy érezte, megjárta a poklot.

"Tudom, hogy néhány hete meggondolatlan bejegyzéseket tettem közzé a Facebookon, melyekkel ráijesztettem néhány ismerősömre. Ígérem, a jövőben nem teszek ilyeneket”

– mondta az ismert zongoraművész, és megjegyezte: önmagában az, hogy valaki akár nyilvánosan is közzétesz mélabús gondolatokat, még nem jelenti azt, hogy valóban maga ellen is fordul.

– Mindenkinek köszönöm, aki aggódott értem, de jól vagyok. Élvezem az élet szépségeit, lelkesen készülök a karácsonyra. Két hete töröm itthon a diót, ugyanis a szentestét velem tölti az egész családom, ezért bejglit és zserbót is sütök.

Egyáltalán nem áll szándékomban eltávozni ebből a világból, nagyon is élni szeretnék

– fogalmazott Donatella.

A teljes cikket a Bors oldalán, ide kattintva lehet elolvasni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában