Bulvár-celeb

2023.01.03. 10:30

Berki Krisztián édesanyja lépni fog: megelégelte, hogy nem láthatja az unokáját

Júlia számára most kétszeresen szomorúan teltek az ünnepek.

Forrás: TV2

Berki Krisztián édesanyjának egyetlen szilveszteri  kívánsága az volt, hogy kapja vissza a gyermekét.

"Szürkék a napok, szürke volt ezért a szeretet ünnepe is, hisz minden nap ugyanolyan. Karácsony napján elmentem a fiamhoz a temetőbe. Nem mehettem hozzá vendégségbe úgy, mint eddig, csak a sírjához. Azt kívánom az újévre, hogy jöjjön haza Krisztián! Mi mást kérhetnék?"

 – mondta az asszony, akinek a fájdalmát csak tetézi, hogy nincs jóban mindkét menyével. 

Forrás: Bors

Hódi Pamelával jó viszonyt ápolnak, Natasa Zselyke rendszeresen beszél és találkozik a nagyszüleivel. Berki Mazsi azonban ezen a karácsonyon például  fel sem vette a telefont, így a nagymama nem találkozhatott az egy éves Emma unokájával.

"Hívtam Mazsit kétszer, hogy megbeszéljük, hogyan legyen a karácsony, de egyszer sem vette fel a telefont, és vissza sem hívott. A kislánnyal nagyon régen találkoztunk már, még a születésnapi ajándéka is itt van. Emma november ötödikén született, vagyis másfél hónappal az első születésnapja után sem láthattam" – mondja szomorúan Berki édesanyja.

A két nő között Berki Krisztián tavaly májusi halála után kezdett megromlani a viszony, Mazsi kerülte a találkozásokat, nem értettek egyet a temetés részleteiben, és még azt sem közölte az özvegy a szülőkkel, hogy pontosan miben hunyt el  mai napig titokban tarja - írja a Bors.

Júlia asszony mostanra komoly lépésre szánta el magát: jogi úton követeli ki magának és a volt párjának, Krisztián apukájának a jogot, hogy tarthassák a kapcsolatot a kisebbik unokájukkal.

"Azt hiszem, hogy akármennyire is fáj a szívem, ez volt az utolsó hívás részemről. Ha a menyem nem akarja velünk tartani a kapcsolatot, én nem fogok erőszakoskodni. Majd megoldjuk másként az unokám láthatását. 

Elmegyek a gyámügyre, és hivatalos útra terelem az ügyet. Pontosan tudom, hogy jogom van ehhez, és ezzel élni is kívánok! 

Az a kislány a fiam vére, a vér szerinti rokonom, a gyermekem egy darabkája. Nem engedhetem meg, hogy őt is elveszítsem."

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában