Bulvár-celeb

2023.01.27. 12:25

Döbbentes videó került elő Zámbó Jimmyről

Ennyire őszintén talán sosem beszélt magánéletéről a Király.

Forrás: MTI

Előkerült Zámbó Jimmy egyik utolsó interjúja, a 2001-ben elhunyt énekest Jakupcsek Gabriella faggatta még 1999 őszén. A legendás énekes akkor még tele volt tervekkel és célokkal, fogalma sem volt arról, hogy kicsivel több mint két évvel később élete tragikus hirtelenséggel véget ér.

Jimmytől ebbben az interjúban a közönség soraiban ülő rajongók is kérdezhettek. Egyikük azt akarta tudni, levágatná-e az énekes a haját, ha a felesége már ráunna a sörényére. Jimmy erre határozottan azt felelte, hogy ez soha nem fordulhat elő, hiszen a haja része a megjelenésének, elképzelni sem tudja az életét nélküle.

Jakupcsek Gabriella egyébként a stúdióban azzal is megpróbálkozott, hogy összefogja a legendás énekes haját, ám Jimmy ebbe nem ment bele.

A videót Jimmy legidősebb fia, Krisztián osztotta meg az Instagramon, már csak azért is, mert néhai édesapja most ismét az érdeklődés középpontjába került a róla szóló, igen nagy port kavaró és éles vitákat kiváltó A Király című sorozat miatt.

Jimmy nővére, Zámbó Marietta úgy döntött, bepereli a tízrészes sorozat készítőit és a streamingszolgáltatót. Teszi mindezt azért, mert véleménye szerint több családtagját és őt is méltatlan módon formálták meg a sorozatban játszó színészek. Hogy minderről mit mondott Marietta, valamint Jimmy mit vallott a házatársi hűségről, a Bors cikkében elolvasható.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában