Bulvár-celeb

2023.01.26. 05:11

Életeket menthetett a budapesti taxis, miután szívrohamot kapott

Utolsó pillanataiban is másokra gondolt.

Fotó: Bors

Kedden délután szívrohamot kapott egy taxis a Keleti pályaudvarnál. A 48 éves férfit a kiérkező mentők sokáig próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. A tragikus esetnek rengeteg szemtanúja volt, a Borsnak megszólaltak néhányan.

Egyikük azt mondta, a férfi valószínűleg utolsó perceiben is még arra gondolt, hogy úgy kormányozza a kocsit, hogy másnak ne essen baja.

„Lehet, hogy ezzel életeket mentett meg. Egy hős volt az a férfi, ismeretlenül is minden tiszteletem” – tette hozzá.

Egy másik nő is alátámasztotta ezt, ő is azt mondta, a férfi félrekormányozta a kocsit, és meg is állt. A szemtanú hozzátette, nagyon drukkoltak a mentősöknek, hogy megmentsék a sofőrt.

„Az a férfi egy hős volt” – nyilatkozta a lapnak.

A tragédia után a Borsnak megszólalt István egyik ismerőse is. 

Mint mondta, a férfi remek ember volt, keményen dolgozott, egy kilencéves kisgyermeket hagyott hátra. István már 30 éve taxizott, mindent a családjáért tett.

„Jó ember volt, aki megérdemelte volna, hogy lássa felnőni a gyerekét, aki még tízéves sincs. Ez abból is látszik, hogy utolsó gondolata is az volt, hogy a kocsiját félrekormányozza. Minden tiszteletem az övé”

– tette hozzá az ismerős, aki azt is elmondta, a tragédia után István családja a helyszínre sietett, teljesen összetörtek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában