Bulvár-celeb

2023.01.29. 05:00

Szörnyű támadástól mentette meg nyaralás közben a felesége Hevesi Tamást (videó)

Majdnem tragédiába fulladt Krisztáék csodás trópusi nyaralása.

Forrás: TV2

Hátborzongató kalandja volt Hevesi Tamásnak és feleségének Thaiföldi nyaralásukon. A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mondták el, hogy az énekest mennyire nagy veszély fenyegette. Szerencséjére felesége gyorsan reagált, így megmentette az életét - írja az Origo.

Hevesi Kriszta és Tamás rendszeresen pihennek Thaiföldön, ha tehetik minden évben oda utaznak, annak ellenére, hogy a gyönyörű trópusi környezet egyáltalán nem veszélytelen. 

A házaspár éppen napozott a tengerparton, amikor Kriszta észrevette, hogy férje felé közelít egy hatalmas kígyó. A zenész olvasott, így nem vette észre a veszélyt, mire felesége felkiáltott, hogy ne mozduljon.

Bár Hevesi Tamás ennek ellenére felugrott a helyéről, amikor észrevette a kígyót, de sikerült elugrania előle, így az nem marta meg. 

Ennek ellenére is imádják a kis szigetet, ahol visszatérő vendégek, mert bár meggyűlik a bajuk az ottani veszélyes állatokkal, de kárpótolja őket a látvány és az élmények.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában