Bulvár-celeb

2023.02.03. 15:00

L.L. Junior csak ködösít, senki nem tudja, együtt vannak-e még fiatal szerelmével

A rapper két hónapra Dominikára költözik, és az már biztos, hogy Dárdai Blankát nem viszi magával.

Forrás: Ripost

Fotó: Máté Krisztián

Betonszilárdságú kapcsolat kell ahhoz, hogy ennyi időt kibírjanak a szerelmesek egymás nélkül. A pletykák szerint viszont a régi tűznek már a búcsúzásuk előtt sem volt nyoma - derül ki a Bors cikkéből. 

Bő egy hónapja nincs kézzelfogható bizonyítéka annak, hogy még mindig együtt lenne L.L. Junior és Dárdai Blanka énekesnő. Az utolsó közös programjuk a novemberi, dominikai álomnyaralás volt, ahonnan sok fotót posztoltak, illetve volt egy karácsony előtti pálinkázásuk is, aztán azóta semmi:  beszédes, ha egy páros egyik napról a másikra teljesen felfüggeszti a szerelmük nyilvános ünneplését.

Junior már tavaly ősszel jelezte, hogy idén több mint két hónapra Dominikára utazik, ahol egy vállalkozást indít, de szerelméről, Blankáról azonban egyszer sem beszélt az utazással kapcsolatban.

L.L. Junior sokáig lesz távol, és a jelek szerint ugyan már beletörődött, hogy egyedül indul útnak, de erről még nem szívesen beszél. Szerda reggel például a TV2 Mokka stúdiójában volt, ahol meglehetősen furcsán viselkedett, amikor a műsorvezető, Iszak Eszter a kapcsolatáról kérdezte. Nem merte az élő adásban kamerába mondani, hogy már szakítottak Blankával, helyette Iszak Eszti műsorvezetőt zrikálta, az ő magánéletére célozgatva.

A műsor után a Bors telefonon kereste meg L.L. Juniort: szakítottak-e Blankával? Mi lesz a szerelmükkel, ilyen sok külön töltött idő után?

Forrás: Instagram

Junior erre dalban, Szécsi Pál, „Távollét” című örökzöld slágerének híres soraival felelt.:

"Ne félj az elválástól. A távollét olyan, mint a szél. A kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja… A nagyokat fellobbantja. Csak ezt tudom mondani. És azt, hogy nem tudom, mi lesz az életemmel."

A lap felhívta a témában Dárdai Blankát is, aki nagyon szűkszavú volt. "Nem szeretnék megszólalni az ügyben" – zárta rövidre a beszélgetést.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában