Bulvár-celeb

2023.03.10. 00:30

Még sosem ijedt meg ennyire Dobó Ági

Kisfia is vele volt, amikor a hátborzongató eset történt.

Forrás: LifeTv

Életveszélybe sodorták csütörtök reggel Dobó Ágit az M0-s autópályán, zaklatottan írt a közösségi oldalán arról, ami történt.

„»Kedves« Sofőr Úr! Remélem eljut Hozzád az üzenetem, mert én vagyok az a Nő, Édesanya, akit ma reggel kb 8:20-kor az M0 maglódi felhajtónál jó ötletnek gondoltál sem besorolni engedni, majd megfélemlíteni. 

Jelentem sikerrel jártál, a szalagkorláthoz közeledve megijedt a hatéves gyermekem, és én is, szóval remegő kézzel, lábbal folytathattam a vezetést.

Bebizonyítottad, hogy NAGYOBB vagy, erősebb, az előzékenység, mint olyan ismeretlen számodra, és BÁTOR is vagy, hiszen össze is törhettél volna minket, az életünket veszélyeztetve” – tette közzé a megdöbbentő történetet Dobó Ági, aki nagyon megijedt a kamionsofőr agresszív viselkedése miatt.

Azóta kissé megnyugodott Dobó Ági és a család is, de nagyon megviselték a történtek és az, hogy valaki képes valódi életveszélybe sodorni egy másik embert.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában