Bulvár-celeb

2023.03.18. 08:25

Véget érhet egy szívszorító időszak VV Fanni szülei számára

Csaknem hat éve tart a nyomozás, azonban csak a vádlott, B. László tudja pontosan, hogy mi történt.

Forrás: Facebook

A Fővárosi Ítélőtábla májusban tárgyalja B. László emberölési ügyét, és a másodfokú ítélet birtokában a gyászoló család végre búcsút vehet Fannitól – derül ki az Origo cikkéből.

A fiatal nőt utoljára 2017 őszén, a férfi karjaiban látták, ahogy a társasházat a mélygarázson keresztül elhagyják, és többé Fanni nem adott életjelet magáról.

B. László kuncsaftként jelent meg a lány lakásán pénzszerzési szándékkal. Az évek alatt a férfi többször is változtatott a vallomásán, állítja, hogy Fanni élt, amikor kijöttek a garázson keresztül, ő átadta a lányt két „intéző embernek”, és azóta nem tud róla semmit. 

A bíróság ezt a védekezést nem találta hitelesnek, ezért B. Lászlót 2022 nyarán a meglévő számos közvetett bizonyíték alapján, első fokon, életfogytiglani börtönre és 24 millió forint pénzbüntetésre ítélte.

Forrás: Facebook

A májusi tárgyaláson eldőlhet, hogy B. László élete végéig rácsok mögött marad, vagy 25 év múlva feltételesen szabadlábra kerülhet.

Bízunk benne, hogy a Fővárosi Ítélőtábla is bizonyítottnak látja majd, hogy B. László előre megfontolt szándékból szabadult meg Fanni élettelen testétől, és ezért életfogytig tartó börtönbüntetést kap

– nyilatkozta a Novozánszki család jogi képviselője.

A jogász azt is elmondta, hogy ha holttest nélkül is meg lehet állapítani az emberölést, B. László akár 35 év börtönbüntetésre is számíthat.

A másodfokú ítélet olyan jogi kiskapukat nyit a meggyilkolt lány szülei előtt, amelyek után Fannit halottá nyilváníthatják és végre síremléket állíthatnak lányuknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában