Bulvár-celeb

2023.04.20. 18:16

Fél éve nem volt telitalálat a lottón

Rekord nyereményért lehet játszani: minden idők negyedik legnagyobb nyereménye várja a szerencsés nyertest.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Apple_Martini

Akár történelmet írhat az a szerencsés, aki szombaton helyesen tippeli meg az öt szerencseszámot, ugyanis az Ötöslottó történetének negyedik legmagasabb főnyereményét tudhatja majd magáénak. 

 

Legutóbb 2022. október 22-én talált gazdára a főnyeremény, 

 

az elmúlt fél évben pedig több olyan szám is volt, amely nem került be a nyerőszámok közé, ilyen a többi közt az 1 és a 7, de a hatvanas számkörben négy szám is akad: a 63, 64, a 66 és a 69 számokat sem sorsolták ki az elmúlt 25 hétben. Érdekesség, hogy a 32-es számot viszont már hatszor is kihúzták.

 

 Az Ötöslottó történetében a leggyakrabban kihúzott 6 nyerőszám egyébként az 1, 3, 15, 29, 42 és 75-ös számok.

 

A milliárdos nyeremény rendkívül vonzó a játékosok számára. A halmozódás előrehaladtával egyre többen teszik próbára szerencséjüket, és az is elmondható, hogy egyszerre több mezővel is játszanak. 

 

A Szerencsejáték Zrt statisztikája szerint a halmozódás első hetéhez viszonyítva 34 százalékkal többen lottóztak, és mintegy 50 százalékkal több alapjátékot küldtek játékba a múlt héten.

 

Amennyiben a szombati sorsoláson lesz telitalálat, akkor a helyesen tippelő szerencsésnek 90 nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában